Pametna hotelska soba

Pametna hotelska soba

Ponudite Vašim gostom najvišjo stopnjo udobja ob hkratnem optimiziranju obratovalnih stroškov hotela. Preko inteligentnega sistema za hotelske sobe lahko vsakemu gostu ponudite vrhunsko individualno izkušnjo bivanja v njegovem začasnem domu, saj vam le-ta omogoča popolno udobje, večjo varnost in višjo energetsko učinkovitost stavbe.

Upravljanje s pametno hotelsko tehnologijo

Si želite ustvariti vrhunsko izkušnjo za svoje goste ob hkratnem optimiziranju obratovalnih stroškov in zagotavljanju optimalne varnosti tako uporabnika kot hotela? Sistem vam omogoča popoln nadzor, transparentnost in optimiziranost hotelske izkušnje gosta, zaposlenih in stavbe. 

Pametna hotelska soba s posebno aplikacijo omogoča pregled in urejanje vseh hotelskih sob, njihov status in morebitne nepravilnosti, s čimer zagotavlja dovršen nadzor nad sistemom. Ena od prednosti pametne tehnologije je individualno nastavljanje sobne temperature, s čimer gostu omogočite nepozabno individualno izkušnjo. Nadzor dostopa in prisotnosti je omogočen s centralnim kartičnim sistemom, ki je kodiran individualno za izbrano stranko ali zaposlenega. Vstop v sobo pa je sedaj možen tudi preko mobilne aplikacije. Natančen čas dostopa/izstopa vam omogoča, da ažurno analizirate storilnost zaposlenih, s čimer lahko optimizirate stroške hotela in se osredotočite na ostale vidike izboljšanja hotelske izkušnje.

Udobje v pametni hotelski sobi

Kaj vse vam pametna hotelska tehnologija omogoča:


  • nadzor dostopa in prisotnosti
  • nadzor sobne temperature in razsvetljave
  • upravljanje z energijo 
  • zagotavljanje udobja in urejenosti prostora
  • varnost in nadzor hotela
  • mobilne in vhodne aplikacije
  • prefinjen dizajn pametnih tipk, stikal in vtičnic
  • ...
Urejenost in varnost hotelskih sob

Takojšnja varnost in urejenost

Za popoln nadzor nad stanjem hotelskih sob je možno v centralnem programu preveriti status vsake sobe: umazana, čista, pregledana, v uporabi. Poleg tega je prikazan tudi status čiščenja, ki vam omogoča natančnejšo kontrolo dogajanja v hotelski sobi. Varnost zagotavlja nadzorni sistem, ki javi vsak nepooblaščen dostop do sobe ali sobnega sefa, odprta vrata ali okna, poplavo, itd. Vsi dogodki povezani z varnostjo se beležijo, prav tako se vodi evidenca in javi čas ter način odprave napake. Podatki so na voljo v centralnem nadzornem sistemu ali preko mobilne aplikacije.

Hotelska kartica

Upravljanje z rabo energije

Ogrevanje hotelskih sob predstavlja velik delež obratovalnih stroškov, katere lahko z izbiro pametnih sistemov močno zmanjšate. Upravljanje z rabo energije namreč obsega regulacijo sobne temperature glede na status zasedenosti in mejne vrednosti temperature, krmiljenje senčil za preprečevanje pregrevanja prostorov in zimsko izolacijo, regulacijo prezračevanja in še mnogo več.

Zmanjšajte stroške, ne udobja

S pametno hotelsko tehnologijo si boste zagotovili boljši nadzor in transparentnost hotelske tehnike, s čimer bodo vaši gostje lahko uživali v nepozabni izkušnji bivanja. Poleg tega vam optimizacija ogrevanja, prezračevanja in ostalih strojnih in električnih naprav omogoča, da porabljate energijo zgolj takrat, ko jo potrebujete. Prihranite vaš denar in ostanite v vrhu!

Reference Gira G1
Reference
Gira pametna hiša
Pametna hiša Gira
Pametno stikalo Gira system 3000
Elektro oprema Gira
Pametna hotelska soba
Pametna hotelska soba

Mnenja naših strank

Hotelska soba

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane