svetila Brumberg

LED Svetila Brumberg

Svetlobne rešitve podjetja Brumberg so zasnovane z umetniško žilico in prefinjenimi tehničnimi rešitvami, njihov navdih pa črpajo iz narave. Z družinsko povezanostjo 5. generacij in usmerjenostjo k rezultatom, povezanimi s humanostjo in odgovornostjo so se razvili v enega od vodilnih nemških proizvajalcev umetne razsvetljave.

Umetnost svetlobe

Zavedamo se, da svetloba v življenju posameznika igra zelo veliko vlogo. Tako doma, kot v delovnem okolju kvaliteta in lokacija svetil določa občutek prostora in barv okoli nas in posledično vpliva na naše razpoloženje, čustva in zdravje.

Stropne luči, stenska svetila in talne luči: Brumberg ponuja široko paleto visokokakovostnih zunanjih in notranjih LED svetil in sistemov za nadzor luči za različne aplikacije v profesionalni razsvetljavi stavb, kot so dom in bivalni prostor, industrijski objekti in trgovine, pisarne in komunikacije ter hoteli in restavracije. Glede na vaše želje in zahteve za vas izberemo le najboljše. Poleg tega vam nudimo celostno svetovanje in projektiranje notranje razsvetljave glede na specifikacije vaših prostorov in notranje opreme. Ker se zavedamo, da primerno notranje udobje uporabnikov lahko dosežemo zgolj z natančnim in premišljenim načrtovanjem umetne svetlobe!

Poleg prefinjenega dizajna in tehnične dovršenosti kvalitetna LED svetila Brumberg odlikuje tudi energetska učinkovitost, ki je še posebej pomembna v poslovnih in industrijskih objektih.

Vgradna Brumberg svetila

Klasična LED svetila

Visokokakovostna, energetsko učinkovita in obstojna notranja in zunanja svetila ustvarjajo svetlobo, posebej primerno za izbran prostor. Izbirate lahko med minimalističnimi posebej oblikovanimi vgradnimi ali nadometnimi svetili, ali pa se odločite za velike obešene okrogle luči. Paleta izbire je navidez neskončna!

Vgradno svetilo Indiwo

Posebne LED svetlobne rešitve

Ne glede na to, ali iščete poseben svetlobni učinek, vrhunski dizajn ali zgolj rešitev tehničnega problema, posebne serije svetil dimm2warm, Indivo , Kegon, LED star, sunlike, vitaLED in še mnoge druge poskrbijo za vsako težavo.

Zunanjo ambientalno svetilo

Ambientalna zunanja in notranja svetila

Učinkovita LED razsvetljava ustvarja harmonično celostno sliko in dobro orientacijo. Kot izkušen partner za razsvetljavo Brumberg ponuja vrsto svetlobnih rešitev za ambientalno razsvetljavo tako v prostoru kot tudi na prostem. Za razliko od splošne razsvetljave, ambientalna svetila zaradi svojega kontrastnega učinka v prostor pripeljejo posebno vzdušje pridušene svetlobe, lahko pa jih uporabite zgolj za optično povečanje prostora.

Svetloba. Za generacije.

Svetlobne rešitve za dom in bivanje so prilagojene prostorom, njihovi uporabi in življenjskim navadam uporabnikom. Dobra osvetlitev bivalnega prostora je bistvenega pomena tako v hodniku, kot tudi v garderobi in ob ogledalih. Svetel vhod naredi odličen prvi vtis in gostom pomaga pri orientaciji. Delovni prostori, kot so kuhinja in domača pisarna zaradi posebnosti dela prav tako potrebujejo ustrezno osvetlitev. V sodobnih dnevnih sobah in spalnicah je priporočljivo namestiti osvetlitev z možnostjo regulacije, ki ustvarja pomirjujoče vzdušje in se prilagaja času in aktivnostim ljudi.

s

Obdajte se z navdihom svetlobe

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane